POS

Profilprodukter
Give-Aways
Kläder
Företagsgåvor

Design

Grafisk Design
Logotyper
Bildmaterial
Grafiska Profiler

Expo

Trycksaker
Storformat
Mässmaterial
Skyltar

Retail

Produktdesign
Produktion
Förpackningar
Logistik

VÅRT KONCEPT ÄR ATT SAMLA ALLA ERA BEHOV INOM MODERN MARKNADSFÖRING UNDER ETT OCH SAMMA TAK.

Vi på Bigger Brand tycker att en riktig profilbyrå är så mycket mer än pennor och trycksaker. Det ska vara ett sätt för våra kunder att kommunicera deras varumärkens identiteter samt erbjuda sina kunder precis vad de efterfrågar. Med en lyhördhet och stort fokus på design erbjuder vi moderna produkter till rätt pris.

POS

Vi har stor erfarenhet av POS-material inom olika branscher och kommer gärna med förslag på vad som skulle passa just ert varumärke.

Självklart förstår vi att profilkläder är en nödvändig del av ett varumärkes marknadsföring. Det gäller att hitta rätt plagg för rätt varumärke och där har vi full koll på vad vi gör.

Design

Behöver ert företag uppdatera sin grafiska profil?
Vi erbjuder både omfattande och mer övergripande lösningar för grafiska profiler.
Vi producerar även allt inom grafisk design så som, broschyrer, visitkort, annonser och instagram-material.
Detta är något vi anser avgör spetskvalitén mellan profilföretag.

EXPO

Vi erbjuder produktion allt från mässmontrar och fasadvepor till 3D-skyltar och bilfoliering. Vi projekterar hela vägen från concept, design, produktion och montering. Allt under samma tak för att underlätta för dig som kund.

PRODUKT & RETAIL

Bigger Brand är inte bara en profilbyrå. Vi skapar även produkter i försäljningssyfte.
Har ni en webbshop eller en butik och vill fylla ut med produkter under eget varumärke? Vi för produktdesignen och förpackning samtidigt som vi hanterar streckkoder och logistik. Vi fokuserar givetvis på kvalité och hållbarhet. Över 70% av vår egen produktion består över 50% återvunnet material och vi transporterar det alltid med det mest miljöeffektiva sättet efter tidsplan och krav.

Bigger Brand äger idag ett dottervarumärke som heter Thiel+Friends Golf Essentials, där vi designar och producerar golfartiklar som vi säljer via vår webbshop. Med det vill vi visa vad vi kan och ge inspiration till er som kund att tänka bredare.